SHOOTING.

Om tjugo minuter ska jag börja dra mig bort mot Söder där det är call time 09.00 och in i sminket för min del. Jag ska plåta för en tidning som jag lusläste när jag var liten, stort. Känns riktigt konstigt men livet slutar aldrig förvåna mig =)

Det var en konstig och jobbig dag på många sätt igår så jag lade bloggen åt sidan. Ni är många som undrar kring mitt privatliv samt mycket kring mig och Mr och jag skulle uppskatta om ni inte frågade, jag vill inte blanda in er i mitt privatliv men jag kan i alla fall säga att ingen behöver oroa sig. Vi båda mår bra och vill gärna inte blanda in alla i vårt. Men allt är ok <3 Livet går upp och ner ibland bara.

Hur som helst, nu måste jag springa iväg. Jag är tillbaka ikväll, ska ta en massa bilder idag. Kvällen kommer jag spendera i soffan med datorn på magen och kompensera er för gårdagen, jag ska även försöka få vila bort min rethosta, blir tokig.

Puss och ha en mysig tisdag!

Bjussar på en bild på min fina Janni i mina egendesignade ”Valerie leather pants” SÅ snygga och perfekt loose fit. Ni shoppar dom på sajten, finns kvar i alla storlekar. Märkligt nog.

 

7 reaktioner på “SHOOTING.”

 • Emilia skriver:

  Hej Sanne! Läste detta inlägg och kände mig lite ledsen så ville bara förklara lite hur jag tror vi läsare känner. Jag förstår hur du känner angående att berätta för mycket om ditt privatliv men du har ju alltid tidigare berättat i princip allt om dig själv och det får en att känna det som att man känner dig, förstår du hur jag menar? detta gäller alla bloggare, man följer en persons liv så intensivt att det tillslut känns som att man känner dig! när du helt plötsligt då säger att ”jag vill inte att ni ska veta, så fråga inte” blir det som att säga ”läs inte min blogg”, ”kommentera inte”, missförstå mig rätt, dina läsare kan inte tvinga dig att berätta allt men när du från början varit så öppen med allt och sen stänger porten blir man lite förvirrad och undrar.. det är ganska tydligt att det är något du inte mår bra över. förstår som sagt också att du inte kan berätta allt, men då kanske du inte heller ska skriva att saker är jobbiga och att du mår dåligt, vi vill gärna ta del och förstå dig då.. det är som att säga A men inte B.. hoppas du förstår hur jag menar. Hoppas allt löser sig snart, kram

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej! Jag förstår dig/er men jag vill gärna ha ett privatliv. Ni tycker säkert att ni får följa med på mycket men grejen är ju att jag nästan inte delar med mig av något privat alls, jag är inte öppen över huvud taget i min blogg. Jag har valt nu att tala om att det är rörigt i mitt liv och att det är normalt att ha svackor men vill inte dela med mig av mer än så, dels för att jag inte vill och dels för att jag inte vill men även i respekt mot mig och Simon. Kram, hoppas du förstår.

 • Maria skriver:

  Tänker precis likadant som Emilia! Men respekterar att om du inte vill dela med. Just när det är så öppet att någonting hänt, känns det som att du ”snyggt” försöker dölja det istället genom att be dina läsare sluta fråga.

 • Elin skriver:

  Förstår lite utav vad dom andra tjejerna menar i deras kommentarer och du är väldigt positiv sprudlande glad för det mesta, en liten duracellkanin 🙂 och alltid lika positivt. Det negativa är svårare att skriva om än det positiva. Om det nu handlar om dig och Mr så måste man också tänka på han och hans bästa. Just nu tycker jag att du ska vara lite självisk, bara tänka på dig och ditt privatliv! Det är upp till dig om vad du delar med dig och inte och jag tycker du gör helt rätt!!
  Sen får du dela med dig den dagen du känner för det, eller aldrig! Så länge du och alla i din närhet mår bra och har det bra så är det det enda som räknas! 🙂

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej! Gulliga du. Jag känner likadant, jag vill inte prata om sådana jobbiga saker i respekt för oss båda och vårt förhållande. Man får ju ha ett privatliv tycker jag =) tack för dina ord! kram<3

 • Kim skriver:

  Alla har dalar i sitt privatliv, men du kan ju skratta dig lycklig som har en karriär som bara stiger för var dag! Du är en ball och jävligt snygg brud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.