SHOOT.

Idag plåtade jag som sagt för en tidning. Jag talar om när den finns i butik. Vi plåtade ett modereporatage och det har varit SÅ kul! Jag är superduperförkyld men dagen gick så smidigt ändå och det har jag tjejerna som jag jobbade med att tacka för. SÅ duktiga, helt otroligt, vill verkligen jobba med dessa tjejer igen.

Jag tror faktiskt aldrig jag blivit så nöjd med hår och make som idag, det var Elin Svensson som sminkade mig och wow vad hon var duktig. Jag trivdes sååå bra i sminket och stylingen, hon piffade mitt ansikte och hår hela dagen och jag kände mig fin i allt hon gjorde, jag var minst sagt i trygga händer.

Jag kunde ju inte ta några helkroppsbilder i och med att kläderna inte får visas innan så ni får se lite olika looks på mitt face istället haha, vi bytte frisyr ganska ofta så ni får en sneak peek helt enkelt.

En toppendag i vilket falls om helst och jag är så tacksam över dagen och vill tacka Jennifer, Elin och Sanna ännu en gång för en grym dag <3

2 reaktioner på “SHOOT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.