ON A THURSDAY

Idag var jag och plåtade Campadre igen. Kände mig som brudarna i Austin Powers i klänningen på bild två haha. Vi plåtade snabbt idag, det var inte alls mycket grejer och sedan gick jag iväg på ett möte som jag tror kan bli….. storslaget. Wow, magkänslan känns riktigt bra. ”När hårt jobb möter möjligheter” precis så kändes det. Åh.

Jag är SÅ trött idag. Ligger i soffan med datorn på magen och tänkte kolla serier, mysigt! Det rullar på här i Stockholm, det är mycket jobb och mycket inplanerat, så himla roligt. Kunde inte startat bättre! Nu är det bara mycket som ska ordnas upp med mitt liv men problem är till för att lösa så det är bara att köra på.

Puss.

3 reaktioner på “ON A THURSDAY”

  • Linda skriver:

    Den grå tischan du har på översta bilden var såååå fin 🙂 vart finns den att få tag på? Vill shoppa 🙂

  • nathalie skriver:

    Är inte du och Simon tillsammans längre eller har ni flyttat till stockholm? Jag har inte varit in här på länge då jag varit bortrest och känns som jag missat en del haha! Hoppas allt löser sig för dig!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.