CAMPADRE SHOOT & FW 15

Igår var jag och plåtade hos Campadre. Åt en lunch på Systrarna Voltaire med Oskar och sedan smet jag på en visning!

Såhär såg jag ut när vi plåtade på morgonen, har kommit på att brännan efter en spraytan är två dagar efter, då tycker jag att den är perfekt. Hur nice att jag och Oskar såg typ likadant ut? Jag var brunare än honom och det kommer jag aldrig glömma haha.

På bild två bär jag en kappa från Icon som jag så gärna vill ha, det var så himla fin gammelrosa färg. På sista bilderna ser ni hur hur jag var klädd igår; Jacka från Kina, Stickad tröja Brandy Melville, Skinnbyxor HÄR (sannealexandra) och heels från BikBok.

2 reaktioner på “CAMPADRE SHOOT & FW 15”

  • Elin skriver:

    Alltså du är en sån fantastisk inspiration! Du ser alltid så smashing ut jämt!!! Det är helt galet, så vacker! Och vilken resa! 😀 är så glad att få följa det trots att jag inte känner dig alls, och din blogg är klart den bästa!! 😀
    Hoppas allt löser sig för dig på det privata planet och till det bästa! Ha en fantastisk helg! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.