SA 2015

Denna dag går i ett. Kickade igång dagen med frukostmöte (efter en sömnlös natt? måste tränat för sent igår) på Nybrogatan 38 tillsammans med Linus från Sodalime och min vän Lin från Givesom. Vi har en sak på g tillsammans som vi tror stenhårt på så det var roligt att börja dagen med ett kreativt möte.

Direkt från det mötet till ett annat spännande möte som handlar om SanneAlexandra som varumärke. Mycket exalterande och peppande. Jag tror på det! Det är inget som är spikat men jag fick en bra känsla och vet i alla fall att det behövs lite struktur i mitt liv just nu kring mycket med företaget/bloggen/mig. Mycket är under construction och ibland behöver man lite hjälp för att få ordning på alla bitar, det är mycket nu och jag gör ju allting själv i princip.

Nu sitter jag på Artist House och jobbar medan Lin är inne på jobbet. Älskar detta kontoret! Vi ska snart sticka iväg och äta lunch sedan väntar ett par timmar här framför datorn, mycket jobb och mycket planering. Jag har en hatkärlek till januari, februari, mars, det är rätt trista månader men det är skönt att grotta ner sig i massa jobb inför våren, struktuera upp. Like it.

Puss på er & hoppas ni har en mysig tisdag!

2 reaktioner på “SA 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.