BEAUTIFUL.

I min blogg har ni sedan jag startade den nästan bara fått tagit del av allt kul & positivt i mitt liv. Jag är ju verkligen en sann optimist och otroligt levnadsglad. Jag hänger inte upp mig över små saker och har bra inställning till i livet. Den enda gången jag tror att ni fått läsa om att jag faktiskt mådde dåligt eller förstod det var när jag förlorade min låtsasmorfar för ett par år sedan, då var det oundvikligt att visa mig glad.

Just precis nu i mitt liv är de lite rörigt, jag mår jag bra men jag är lite förvirrad. Jag är tankspridd, ovanligt ifrågasättande till alla beslut jag tar/har tagit här i livet och är lite allmänt skör bara. Jag vill inte direkt dela med mig men jag vill bara att ni ska veta att jag med har dåliga perioder, ni måste nästan ha trott att jag är omänsklig då jag aldrig delat med mig av dåliga dagar. Grejen är den att jag inte haft så mycket svackor så att jag har inte haft anledning till att skriva om jobbiga stunder och sedan har jag ju också valt att inte dela med mig av så mycket personligt. Varför jag berättar detta är för att ni ska veta att livet inte alltid bara är bra och det är det inte för någon, inte en enda blogg ni läser. Alla har vi problem men vissa av oss delar med oss och andra, kom ihåg det.

Men, nu talar jag om det för er att jag är lite lost just nu, det är så mycket som händer i mitt liv, företaget växte så fort och jag var plötsligt från att inte ha något inbokat till att ha en kalender med massor av spännande saker inplanerade. Det har blivit en stor omställning senaste året för mig och jag försöker landa lite nu. 

Men allt ordnar sig och ni behöver verkligen inte oroa er för mig, ingen alls, jag lovar. Ibland blir man lite förvirrad och livet går ju upp och ner. Jag ska försöka fokusera på det jag tycker är viktigt och omringa mig med människor jag tycker om <3 Det är precis vad jag gjort på senaste tiden. Nu ska jag göra något som får mig att må bra- gå och träna och sedan ska jag laga middag och mysa upp mig i soffan. En väldigt nära vän sa till mig ”Oro och förvirring är bra ibland det sätter saker i perspektiv och får oss att göra nödvändiga förändringar!” och det är så sant.

Måste dela denna bilden med er, är det inte den finaste bilden någonsin?

4 reaktioner på “BEAUTIFUL.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.