COFFEE BREAK.

Denna veckan har varit intensiv. Det har inte ”bara” varit mycket på jobbet utan även massor på det känslomässiga planet, det är mycket som händer nu & livet går ju upp och ner. Jag mår bra alltså det är inte det men det är mycket som händer i mitt liv och det är många stora omställningar!

 Nu sitter jag och har ett litet kaffe-break innan det är dags att sticka och posta ordrar. Klockan 18 ska jag och dansa, SÅÅÅ kul. Längtar! Danssalen är den enda platsen jag släpper allt på, så fort jag kommer in i en danssal, dörren stängs och musiken sätts på så glömmer jag allt och endorfinerna lever loppan. Det är sjukt härligt! Det har ju alltid varit en så stor del av mitt liv så jag tror det väcker känslor & minnen som jag annars aldrig ägnar en tanke åt.

Nu ska jag dra av mig hatten och slita lite till, jag rör runt så mycket på kontoret så att den flyger av om jag ska ha den på mig haha. Lilla yrvädret!

2 reaktioner på “COFFEE BREAK.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.