LET’S DO WHAT WE LOVE AND DO A LOT OF IT.

När jag & Sharareh var ute på dj-turné körde vi en hel del på kläder från River Island, dom hade faktiskt grymt bra kläder till just detta, vi letade efter festliga, lite annorlunda kläder och även fast dom har en massa basplagg med så tycker jag att det dom är just bäst på är festkläder.

Första spelningen i Göteborg bar vi typ mjukiskostymer i sammet. Jag minns hur jag såg dom direkt när jag kom in, jag tyckte det fanns något ballt men dom men var lite osäker. Efter att vi hade provat i princip hela butiken så gick vi och hämtade varsin kostym och provade och det kändes faktiskt rätt nice, det var ju inte bara skönt (kändes som en pyjamas) utan rätt balla ”scenkläder” Inte för att vi står på scenen men det är kul med något som sticker ut när man ska spela. Jag trivdes ändå rätt bra i mitt set, jag brukar inte bära magtröja om jag inte har höga byxor men det fick bli så denna gången =)

Våra skor på alla bilder kommer med från River Island, skyhöga men supersnygga. Vi har samma storlek så körde på ett par i nudefärgat och ett par svarta så kunde vi byta om vi behövde.

På vår andra spelning i Göteborg så bar båda helsvart men Sharareh spexade till det med en kavaj. Jag kände mig precis som Sandy i Grease, detta var alltså inget jag planerat utan när jag drog på mig det så insåg jag det. Det roliga är att dessa höga byxor i skinnimitation har jag använt konstant typ sedan dess, så sköna. Toppen är i sammet! Gillar ju den här skärningen jättemycket på toppar.

I Malmö bar vi typ långa tjocktröjor som vi trodde vi skulle kunna använda som klänningar. Det gick inte. Dom blev superkorta så vi hade shorts under! Lite annorlunda men det var nice. Jag kände mig som en riktigt gangster i min tröja med långt halsband över haha! Det blev INTE bättre när pälsen åkte på, då kände jag mig som en pimp. Vild fantasti?

5 reaktioner på “LET’S DO WHAT WE LOVE AND DO A LOT OF IT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.