LE OFFICE.

”Smet” från kontoret vid 18 idag. När jag kommer hem då byts jobbdatorn ut mot nästa dator haha.. =) Livet som egen företagare & bloggerska HEJ HEJ!

Nu ska jag snart stänga ner datorn och äta mat & sticka och träna sedan ska jag se sista avsnitten av SoA. Är SÅ träningssugen, har däremot brutal träningsvärk men det ska inte få hindra mig. Det enda som hjälper är väl att träna igen?! Jag är sugen på att springa snabbt idag. Som om jag vore jagad av någon riktigt farlig människa haha!

Pepp på att springa, sa jag just det? Well. Allt jag blir bättre på tycker jag är kul, saker jag inte kan tycker jag är mindre kul.. Känner ni igen er? Gotta go! Nu blir det kyckling, en morot/avocado/citronsallad, bulgur och limesås. Hur smarrigt!!

1 reaktion på “LE OFFICE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.