I STILL CARE.

Då var det back to business.

Jag har läst era kommentarer och förstår verkligen era åsikter kring min dåliga uppdatering, bloggen har verkligen kommit i skymundan och jag tar åt mig och bryr mig <3

Men att älta hjälper inte så nu är det nytt år & nya tag. Jag har ju bloggat så länge och att lägga ner det känns inte aktuellt så det är helt enkelt bara att förändra, det mesta går ju att lösa så nu ska jag prioritera bloggen bättre för ni ger mig så mycket!

Nu har jag precis kommit hem, har packat upp mina väskor os.v. Vilket kaos! Jag har inte varit hemma på riktigt sedan typ i början av November. Galet! Har en DEL jobb att ta itu med också, herregud. Var börjar man? Många av er känner nog likadant. Vi får kriga på ihop!!

Visst är mina nya bronsfärgade skor från Ted Baker fina? Åh vad jag tycker om dom <3 Tack till Selected Brands. Packade även upp min favoritkostym som Janni designat för mig, blev lite stolt. Ibland slår det mig att jag jobbar med det jag drömt om tidigare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.