NEW YEAR, NEW START.

Då var det nytt år. Min första dag var en alldeles för slö en, jag låg i soffan hela dagen och tittade filmer varvat med att sova haha. Laddade batterierna för det nya året kan man säga… =)

Idag har jag jobbat på med sajten och grejat. Spana in rean vettja!! Nu har jag precis duschat, ska åka till min farmor & farfar en sväng på en kaffe sedan tänkte jag träna (lär vara tomt på gymmet en fredagkväll?) och sedan mysa i soffan med sushi och film.

Hoppas ert 2015 börjat bra!! <3 Lämna gärna en kommentar om det är något speciellt ni vill att jag ska förändra med bloggen, skriva mer/mindre om os.v. Puss!

Här nedan har jag just vaknat från en nap i Kapstaden för ett par veckor sedan, nap i solen, hur nice?

11 reaktioner på “NEW YEAR, NEW START.”

 • Matilda H skriver:

  Hej Sanne,
  Jag är en trogen läsare som har läst din blogg från det att du började på SBT 🙂

  Din blogg har alltid varit min favorit men ett tips/kritik från mig är tex att det är för många bilder i ett inlägg. Tex när du visar en outfit så dyker det upp kanske 6-7 kort. Det kanske hade räckt med 3 kort? 🙂
  Det har nämligen börjat bli en vana för mig att snabbscrolla dina inlägg för det är så mycket kort på samma outfit 🙁

  Tack för en kul blogg och din shop 🙂

 • lotta skriver:

  Hej! Du har en underbar blogg! Gott nytt år! Kunde du tänka dig att lägga upp ngr fler bilder på den nya svarta ”päls” jackan du fick i julkapp? kram

 • Denise skriver:

  Uppdatera mycket mer! 🙁 mer outfits och kläder tips, kramar

 • Elsa skriver:

  Uppdatera mycket mer känns som du aldrig uppdaterar längre??

 • Sara skriver:

  Samma som sist… Tidsinställa fler inlägg. Nu är bloggen ouppdaterad under helgerna och sen kommer typ 3-5 inlägg på samma dag – känns som en kompensation för att det varit dött i två dagar… Om du tidsinställer inlägg så kan det bli inlägg på helgen också, även om du är upptagen med annat roligt! För oss läsare, som kanske har extra tid att läsa bloggar på helgen, så tycker jag att det vore bättre om uppdateringen blev jämn. Som det är nu förväntar man sig inte något inlägg från dig och kanske låter bli att besöka dig… (Även om jag alltid kollar en gång varje dag för att inte missa något 🙂 )

  /sara

 • Elsa skriver:

  Uppdatera mycket mer.

 • Maria skriver:

  Håller med de andra om din uppdateringar, känns som du ofta lovar mer/oftare men kommer liksom aldrig. Vet att jag kommenterat detta tidigare oxå, men den kommentaren såg man aldrig 😉 håller även med Matilda om bilderna, 5 likadana bilder behövs inte. Men annars gillar jag din typ av blogg och det som du skriver om 🙂 gott nytt år på dig!

 • Anneli skriver:

  Håller med angående uppdateringarna. Tråkigt när det kommer upp 4 inlägg på några få timmar efter att det varit dött ett tag, ett-två inlägg per dag regelbundet är mer uppskattat än 5 på en dag och tyst i tre-fyra dagar. Självklart har du andra saker att göra på dagarna än att uppdatera din blogg men det är fantastiskt kul när du väl skriver och tror att du skulle få mer långvariga läsare ifall du fann en regelbundenhet i skrivandet 🙂

  Önskar dig allt gott på ditt nya år!

  Anneli

 • Malin skriver:

  Sanne, din blogg är grym! Men – dina uppdateringar håller inte och får mig att faktiskt inte orka gå in här lika ofta längre. Försök göra några uppdateringar tidsinställda istället så du inte tappar alltför många läsare.

 • Annie skriver:

  Håller med alla andra. Det är supertråkigt att det blir en paus på 2-3 dagar nästan varje vecka för att du inte tidsinställer några inlägg. Blir som de andra säger att man kommer in mer och mer sällan och läser då. Tråkigt tycker jag. Och även med bilderna. Det behövs kanske inte 7 bilder på samma outfit när du nästan ser exakt likadan ut på varje bild. Det blir så himla mycket scrollande för att kunna läsa texten, för ingen vill se samma bilder hur många gånger som helst. Och du kanske kan tänka på att inte skriva så ofta om något som ska hända och ”jag berättar mer om det senare” eller ”det här kommer ni tycka är väldigt kul, ni får se nästa vecka” och så kommer ingen uppdatering om det. Vissa stora projekt förstår man att du måste vänta med att dela med dig av (och sedan faktiskt delar med dig av som du säger, det gillar vi) men det är väldigt ofta som något ”stort och helt sick” är på g och som vi aldrig får ta del av för att det typ glöms bort av dig.

 • linda skriver:

  Kör hårt Sanne!!!!!! Du har det i dig, du är GRYM!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.