MY 2014

Här kommer en årsresumé. Det går ju inte att ta med allt men har försökt hållit mig till 2-4 saker jag pysslat med per månad och försökt skära ner på bilder! Jag tror nog jag fick med höjdpunkterna i alla fall men försökte klämma in lite alldagligt också!

2014 har bjudit på mycket mycket jobb, massor med resor- både långa och korta runt om i landet (känns som jag bott i min resväska) Det har varit ett utvecklande år med mycket skoj! Jag känner mig supernöjd med 2014 och är egentligen precis där jag vill vara i livet.. trots att jag känner mig hungrig på så mycket mer!


Januari:

Kickade igång med att modella på Bröllopsmässan.Var på Modeveckan

Februari:

Organiserade upp mitt liv i och med att jag var borta mycket i Januari, försökte få in bra rutiner os.v os.v. Klassiker när det är nytt år!

Åkte till Kina på inköpsresa!

Mars:

Fick hem leveranser från Kina och även egendesignade plagg så som dessa jeansen


Åkte med bästa Frida till vår lägenhet i Spanien och plåtade vårkollektionen samt en maassa outfits så som nedan. Bra resa!!

April:

Firade Påsk i ett soligt Åre

Började åka ner till Stockholm rätt ofta för att plåta för Campadre

Släppte min vårkollektion och denna jackan blev en storsäljare! Inget jag hade räknat med då det var en impulsgrej att jag tog in den och tog bara in några enstaka från början..


Maj:

Lagade mycket nyttig och näringsrik mat & tränade väldigt mycket! Kom in i det ordentligt (heey miss it!!)

Företaget rullade på och både bloggerskor runt om i landet bar mina kläder. STORT! <3

Firade 17e maj i Oslo med vänner!

Juni:

Denna månaden slog jag säljrekord (förutom December 2014 men det kom ju efter) och jobbade dag och natt känns det som! Släppte bland annat denna midsommarklänningen.

Firade midsommar..

Blev en del av metromode och ni hittade en intervju med mig i Metro!

Fotade mycket outfits!

Plåtade mycket i Stockholm med.

Juli:

Njöt av den ljuvliga sommaren!!

Flängde runt (som vanligt) för jobb och det kändes som jag spenderade mest tid på Joe & The Juice på Arlanda och i luften!

Släppte lite fler nyheter… bland annat denna godingen till byxdress

Hade en vecka semester i Spanien, faktiskt enda jag hade i sommar!

Höll igång med träningen hela sommaren, så skönt var det!

Augusti:

Jag blev 25 och firades enligt tradition ute på landet på bryggan!

Kollade på alla Mr’s matcher som jag kunde och 2 dagar efter jag fyllde spelade han (och Gif Sundsvall) mot hans gamla lag Hammarby som ligger honom varmt om hjärtat. Det blev oavgjort och han blev matchens lirare!

Jag var nere i Stockholm och tänkte gå på modeveckan men hade så mycket jobb så struntade faktiskt helt i den! Gäller att prioritera..

Pysslade mycket hemma med inredning samt satt ihop massa kollage med höstkläder, jag blir alltid så pysslig i slutet på sommaren när hösten är på ingång!

September:

Jag levde i en resväska och reste hela tiden, fram och tillbaka till Stockholm för modelljobb, andra jobb event os.v..Var i Kina igen på inköpsresa & denna gången följde min syster med som nu är involverad i företaget. Det var en sjukt bra resa!


Släppte höstkläder lite pö om pö & signade ett kontor!

Oktober:

Plåtade för Jula (tidningen kommer ut i vår)

Fick in lite rutiner på kontoret & plåtade mycket outfits, kändes skönt och så bra!

Minns att jag hade två, tre veckor hemma då jag maxade hösten med att försöka inspirera er mer höstkollage samt massa höstmys hemma

Plåtade mycket i Stockholm och släppte även mer höstkläder på min shop! Sista bilden hade vi precis plåtat klart i Emma Svenssons studio vi brukar vara i!

Åkte till SydAfrika med familjen för att fira pappas 50 årsdag, denna dagen blev det dessutom ett surprise bröllop! Bilden är från bröllopet.

November:

Njöt av Kapstaden! <3

Jag och Sharareh inledde ett samarbete Johnnie Walker och kickade igång en dj-turné! SÅ kul!

Vi turnerade och hade verkligen så roligt så det är inte sant. Vi klickar verkligen jag & den här damen! Wow vilka stopp och vad utvecklande att göra något man aldrig gjort förut! Vi fick bra respons och det var nog inte sista gången ni såg oss spela….

December:

I och med förseningar med leveranser fick jag lova att jobba samma dag jag skulle flyga till Kapstaden. Vi plåtade mitt och Janni Delers samarbete, hon designade tre nyårsplagg för mig. SÅ nöjd <3

 Plåtningen gick bra och jag hann med planet. Denna gången vankades det semester i tre veckor! Jag kände mig stressad i kroppen över att åka bort hela December men det var skönt för mig och jag tror att oavsett om jag hade saker jag borde varit på hemma så var dessa tre veckor värda nu inför nästa år.

3 veckor fyllda med äventyr, sol/bad, god mat, dryck, vänner, slapp och mycket mer. Helt perfekt avslut egentligen, känner mig sååå utvilad!

 


Firat jul och nu är jag så redo för Nyår i morgon och därefter ett NYTT år med en massa nya möjligheter!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.