POPLIN APP

Se hit nu alla modeälskare som dagligen letar inspiration bland outfits!

Nu finns det en ny superbra app som heter Poplin (självklart gratis!) där ni alla kan följa trender och ta del av outfitbilder från de bästa modebloggarna. Appen är som en sökmotor för outfits- vilket gör att du kan söka på olika typer av kläder, varumärken, designers, färger och bloggare, för att hitta outfits som inspirerar just dig.

Det är så himla bra. Om du någon kväll har lite dålig fantasti till vad du ska klä dig i dagen efter är det bara surfa in på appen, eller kanske till och med samma morgon? Sök på ett plagg alt bloggerska som du gillar och hitta en outfit att inspireras av!

Kärnan i Poplin är ett ständigt flöde av outfit-bilder, och det unika är att Poplin förutom foton också presenterar alla plagg samt vilka varumärken/designers de är ifrån. För dig som läser modebloggare blir Poplin ett enkelt sätt att hålla koll på dina favoriter, och du kan också klicka dig vidare för att komma till bloggen och läsa hela blogginlägget.

Ladda ner appen HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.