Turquoise.

Vad passar inte bättre än en strandtunika när man ska på strandfest?

Samma dag som vi skulle flyga hem var vi på Shimmys, vilket beach party! Wow. Det tog emot att åka hem när man stod och dansade under bar himmel, musiken strömmade ur högtalarna, sanden yrade från alla som dansade och luften var ljummen. Goldfish är verkligen bra, om ni inte hört dom så är detta min favoritlåt (länk) Det är ju sån känsla med saxofon!

Tunikan är köpt på Grand Beach Cafe, ett hett tips i Kapstaden vill jag tala om. Det är en restaurang/nattklubb nere vid vattnet i Waterfront, det är sååååå bra. Maten är helt sjuk, jag kan tala om att köttet jag åt där är det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv. Utan tvekan. Var där 3 gånger nu senast och åt samma sak!

Nu är jag i Eskilstuna, åt middag igår kväll med vänner i Stockholm och hade ett möte med EF. Jag ska berätta nu efter Nyår vad mötet handlade om, jag säger i alla fall åt er som funderar på att åka och studera engelska utomlands att spara datumet 31 januari i kalendern.

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.