I DON’T ASK FOR MUCH THESE DAYS

En vit krispig skjorta och läder kan väl aldrig bli fel? Byt ut kjolen mot skinnshorts eller skinnbyxor, funkar lika bra.

Nu har vi precis kommit in från en springtur, så sjukt skönt & extreeeemt svettigt. ÄLSKAR att träna! Stannade till på utegymmet i Sea Point och blev sjukt impad, det var ett gäng killar där som var helt sjuuukt starka. Så ballt att kunna göra så mycket med sin egen kroppsvikt! Det var i alla fall skönt att röra på sig, jag behövde göra av med energi efter en riktigt kass morgon, ni vet när precis allt går fel? Jag är aldrig beredd på att fler dåliga saker ska dyka upp när den ena börjar för jag tycker sällan en dålig sak kommer ensam. Inte en bra heller!

Hur som, dagen slutar i alla fall bra. Två dagar kvar i paradiset. Måste carpa nu!

 
 

4 reaktioner på “I DON’T ASK FOR MUCH THESE DAYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.