BAC TO REALITY.

Idag är vår sista dag här, eller natt, vi åker faktiskt inte hem förrän 01.00 i morgon kväll typ så vi tänkte klämma in att gå på Shimmys Beachclub innan, Goldfish spelar och beachfesten börjar 15.00 så vi hinner vara där till 22 typ. Man måste ta vara på sista tiden!

Jag har just varit och gjort om mina naglar, blev så missnöjd igår så fick lov att vara ärlig. Jag är aldrig den som klagar och är väldigt försiktig med att göra folk ledsna men jag blev verkligen SÅ missnöjd. Hur som, nu är händer & fötter fräscha och jag ska springa ner till poolen och sola lite innan vi ska hitta på något idag. Jag ska slänga fram massa outfits jag vill ta vara på i den här fina miljön och i det extreemt fina ljuset.

Näe, ut och pressa lite hehe. Puss!

2 reaktioner på “BAC TO REALITY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.