LET’S GO TO THE BEACH

För någon vecka sedan skulle vi iväg och äta och det var andra gången jag bara hade sporttopp på mig efter att vi hade varit ute och gått, plötsligt i Camps Bay blev vi såå hungriga och ville sticka in och äta på Bel Sol så jag fick springa och köpa en sjal att vira in mig. Denna gången slapp Mr vika ner sig, när vi var i Waterfront och åt (samma visa då) var han en gentleman och drog av sig sin tröja som jag fick låna men strax efter kom personalen med en jobbtröja till honom som han fick ta med sig hem haha.

Sjalar är så användbart, jag brukar alltid flyga med en sjal som jag kan använda som täcke på planet. Annars är det ju lika bra att ha det som beachtowel på stranden, som klänning.. ja eller som en helt vanlig sjal. Här om dagen blev det en klänning!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.