TERRACE

Det är ju inte för intet som Sydafrika sägs ha världens bästa fotoljus. Igår när jag gick ut på terassen sken solen så fint mellan husknutarna, jag ropade till Simon att han skulle komma ut och fota, blev helt lyrisk av det fina skenet.

Jag hann inte ens ta på mig kläder haha… Är det inte magiskt? Jag vill bara fota hela tiden. Nu har vi ätit en stor frukost och vi ska göra oss redo för en roadtrip, kameran är givetvis med. Om ni någongång besöker denna stad, glöm inte kameran, det finns alltid saker att fota och det är i princip omöjligt att gå en promenad med mig här då jag stannar var femte meter.

Puss.

7 reaktioner på “TERRACE”

 • Elin skriver:

  Hej Sanne!
  Om jag skulle ta mig upp till Sundsvall efter alla helger eller framåt våren, och be dig vara min stora hjälp som ”personal shopper”, skulle det vara något intresse för dig?
  Jag är i behov av hjälp känner jag, speciellt när det gäller den perfekta basgsrderoben, och du är ju stjärna på att få det enkla till det snyggaste. Främst är det tips och vad som passar just mig. Du har ju gått stylist utbildning och verkar kunna sådant.
  Jag är student o har inte den största budgeten till lyxmärke, men det spelar förhoppningsvis ingen roll.
  Om du skulle kunna tänka dig det får du gärna mejla så kan vi prata vidare. Kram på dig och fortsatt trevlig semester!

 • Elsa skriver:

  vad har du för sminkning vid ögonen det där vita?? 😀 as snyggt

 • Emelie Ekman skriver:

  Du strålar verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.