RED.

Detta är det absolut finaste linnet jag äger, köpte det med mamma i en liten butik i Camps Bay. En liten exklusiv butik med världens gulligaste butiksägare, Dune och med dom allra finaste kläderna någonsin, unika, fina och väldigt dyra. Jag trånade efter allt där inne! Kanske måste ta mig en titt innan jag åker hem? Om jag vågar..

När jag och Mr fotade dessa bilderna igår dök plötsligt en kvinna upp med sin man och ville sååå gärna vara med på bilen, självklart sa jag och längst ner står vi. Så söt! Hon undrade när hon skulle se sig själv på tv men jag fick lov att tala om att det kanske inte var sååå pass haha!

Ps. JA, jag är allergisk mot myggen här hahaha.. (se bilden bakifrån)

1 reaktion på “RED.”

  • Veronica skriver:

    Hej,
    Härlig resa Ni har gjort och härliga Och inspirerande bilder. Jag undrat vilket hotell Ni bodde på och vilken strand Ni gillade bäst. Det ser fantastiskt ut på bilderna. Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.