BY THE POOL.

Julkänslor? Njae inte riktigt. Här diskuteras det inte så mycket julklappar utan mer vad vilken ny restaurang vi ska prova eller om man ska köra flipflops eller sandaler!

Det är sommar här och från och med idag går folk på semester så det kommer bli riktigt crowded här snart om man jämför, staden proppas med folk från hela världen och bilköerna växer. Men, vi njuter till fullo av sommaren, julkänslorna får vi ta itu med när vi kommer hem <3

Första bilderna är från Bay Hotel & dom sista från hotellet vi bodde på tills igår (checkat in på ett nytt nu) Sista bikinin shoppade jag här om dagen på min favoritbutik som ligger i Camps Bay, det kryllar ordagrant av små fina färgglada bikinis. Jag älskar ju bikinis! Denna röda med blommor från Billabong fick flytta in i samlingen (solisarna med!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.