ADVENTURE

I söndags åkte vi till Simons Town för att gosa med pingvinerna. Men det var inte bara en raksträcka dit, jag åkte i Peters cab och fotade som en galning, ni skulle tröttna om jag lade upp alla bilder jag tog.

Vi åkte längs havet hela vägen och vi stannade inte bara för att fota utsikten utan först gjorde vi ett pitstopp i Noordhoek för en tidig och lätt lunch där vi mötte upp Guy med familj och sedan fortsatte vi till Kommetjie för lite bubbel och sedan vidare till strand nummer ett med pingviner, det var en helt vanlig strand utan inträde där pingvinerna låg och latade sig. Efter det åkte vi till Boulders beach där jag varit tidigare, det är en supermysig strand och man får komma väldigt nära pingvinerna, när vi precis betalade och kom in i området mötte vi två små pingus. Så söta!

På vägen tillbaka åkte vi förbi strutsfarmar och blev även varnade för galna babianer men dom missade vi tyvärr. En väldigt kul söndagsutflykt!


1 reaktion på “ADVENTURE”

 • Sanna skriver:

  Va med i kampen att stoppa spridningen av hiv !!

  I Musikhjälpens anda har jag startat en digital sparbössa för att kunna samla in pengar, så jag utmanar dig som bloggare och alla dina bloggläsare att skänka en liten slant

  skicka ett SMS till 72999 , skriv” OK(den summa du vill skänka) Bloggbössan

  Tex. OK100 Bloggbössan

  Summorna du kan välja på att skänka är 25 kr, 50 kr, 100 kr, 200 kr, 300 kr eller 500 kr

  sprid och uppmana gärna dina läsare att vara med och ge pengar !

  Tack på förhand ! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.