RIEBEEK

Landade i Kapstaden förra tisdagen efter en faktiskt inte alls jobbig flygresa (jag sov som en stock) och så fort vi hade checkat in på hotellet vi har bokat i 10 dagar så körde vi en lunch i Camps Bay på Zenzero, älskar deras carbonara och sedan gasade vi mot lugna lilla byn Riebeek Kasteel. Det perfekta stället att starta sin resa på, där kommer man verkligen ner i varv.

Det är en liten by där man bor mitt ute bland vinodlingarna. Där borta åt vi gott, klättrade i vattenfall, var på ölprovning, vinprovning, strosade runt i byn, festade till det lite och kom ner i varv. Mysigt! Här kommer lite snapshots.

Vattenfallsbilderna får ni se en annan gång, slänger över bilder från kameran nu och den vågade jag inte ha med mig när vi skulle klättra. Mobilbilder finns det gott om med så det kommer! Puss på er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.