BEHIND THE SCENES.

4 reaktioner på “BEHIND THE SCENES.”

 • Elin skriver:

  Hej!!
  Älskar dina skinnbyxor du har på dig på bilden, vart är dom ifrån? Tänkte också kanske kolla med dig om vart man kan hitta snygga skinnbyxor (fuskskinn såklart). Hittade ett par på river Island som jag gillade, men några mer? Kanske göra ett inlägg med tips? Kram

 • ida skriver:

  Hej Sanne! Jag har surfat runt på internet och hemsidor överallt, men jag vänder mig nu till dig istället.

  Jag har under en längre tid viljat, precis dom du skapa mitt eget designmärke, med inriktning på bikinis. Hade inte du kunnat göra ett helt inlägg hur man går tillväga from scratch? Alltså från ruta 1. vad behöver man ordna? hur går man tillväga? osv. Förstår ju givetvis att det första man behöver är kapital, och det har jag.

  skulle du vilja förklara precis hur du gick tillväga? kanske är fler som undrar så du kan göra ett inlägg av det, eller om du vill svara på min mail går det också bra såklart :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.