PINK PASSION.

I Cape en dag när det regnade åkte jag min syster & Lisa ner till Camps Bay och gjorde naglarna. Jag körde en somrig färg och naglarna piggar verkligen upp här hemma i höstrusket. Ni har nog sett färgen på naglarna, den syns!

Jag sitter hemma sjuk och vaknar upp till färgglada naglar och bruna ben, det ger mig en härlig känsla. Vill tillbaka och det ska jag ju snart, avundsjuk på mig själv!! =) Tre intensiva veckor sedan tillbaka till värmen med min kärlek. Couln’t get any better..

 

3 reaktioner på “PINK PASSION.”

 • Karolina skriver:

  Hej sanne!! Jag håller på och leta resor med en kompis, vi vill åka iväg i 1-2 veckor i mitten av december och jag vill minnas att du har varit på kap verde? Försökte leta i ditt bloggarkiv för att se vad du tyckte om det men det går inte att se bilderna? Är det ett värt resmål för sol och bad i 2 veckor? Eller är thailand ett bättre alternativ tror du om man vill ha ett solsäkert resmål? Kan du inte berätta lite om hur din resa på kap verde var? 🙂 Hade uppskattat det så mycket! Ha det bra 🙂

 • Louise skriver:

  Hej! Jag tänkte beställa den nyaste jackan du la upp på shopen, Marley jacket. Så snygg! Men är väldigt osäker på storleken.. Jag är en Alltid en small i kläder i vanliga fall. Men när jag beställde en annan jacka från din shop (den vita tweedade) i Small så var den på tok för liten, alldeles tight över axlarna så att jag inte kunde sträcka upp dom liksom. Undrar om XS/S är som den jackan eller om den här är mer vanlig Small? För att ta storleken större skulle jag aldrig göra annars men eftersom den var för liten sist tänker jag 🙂 Kram!!

  • Sanne Alexandra skriver:

   Hej!

   Jag har ju XS/S och bär en tjocktröja under.. Men, om du känner att den andra var liten så skulle jag köra en M/L så är du garanterad en fluffig, varm lite större jacka som du kan ha tröjor under utan att de sitter tight. Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.