ONE MORE DAY.

Mår lite bättre idag, thank god. Sitter just nu och hetsar en timme på kontoret, ska ta mig en kaffe sedan ska jag hoppa på tåget ner till Stockholm. Idag ska allt förberedas, musiken är redo, kläder är klart, vi är pepp så nu ska vi bara smita förbi Story idag och titta läget inför morgondagen. Så spänd och exalterad!

Detta är ju helt nytt för mig och jag trodde då aldrig jag skulle få förfrågan om att vara dj?! Well, utmaningar gillar jag. Känns ändå riktigt kul, har ju alltid varit ett musikfreak och har alltid varit väldigt musikalisk, dansat hela mitt liv så musiken har varit en så himla stor del. Alltså gud vad pepp jag blev nu!! Vill-bara-dansa!! Särskilt när jag har DENNA låten på högsta volym på kontoret. (ÄLSKAR!)

Nu ska jag jobba lite innan det är dags att dra iväg rullväskan igen. Jag och min rullväska alltså, alltid tillsammans. Ses vi i morgon?! Kommer bli asfett.

3 reaktioner på “ONE MORE DAY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.