BYE.. FOR NOW.

Då har två veckor passerat och vi har hunnit göra så himla mycket. Det känns på ett sätt som jag varit här jättelänge men på ett annat sätt som att jag har massor jag skulle velat hinna göra. Den här staden är helt otrolig, det tar aldrig slut på saker att göra eller att se…

Vi har en låång flygresa framför oss nu. Jag har en bok jag ska sätta tänderna i och så hoppas jag på en massa bra filmer. Nu ska vi till Waterfront sista timmarna och strosa lite. I morgon när jag landar kommer bloggen att funka som vanligt igen, det är två saker jag verkligen saknat här borta och det är Mr och ett bra wifi haha.

Cape- Vi ses 1a December igen. Har inte åkt hem ännu men kan ändå inte vänta tills jag är tillbaka… =)

1 reaktion på “BYE.. FOR NOW.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.