IM BLUE.

Det här var sista kvällen det var risigt väder där borta men dock inte så kasst fotoväder. Stefan en av killarna som var med på resan är jätteduktig på att fota så jag haffade honom en kväll på vår stora terass!

Köpte denna jumpsuiten när jag & Tova var och shopade. Ni har ju önskat mer inlägg med vad jag handlar och jag har lovat att bli bättre så först ut är denna, gillar färgen!

NU har jag precis landat. Sitter på tåget på väg hem, vad grått det är här i Sverige, ovanför molnen sken solen som aldrig förr. Hoppas den krigar sig igenom molnen nu i dagarna för lite sol gör ju livet lite roligare <3 Något annat som gör mitt liv lite roligare är att jag ska få träffa min fina kille ikväll.

Foto: Stefan Raabe

 

4 reaktioner på “IM BLUE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.