SNAPS FROM IPHONE

Mera lördag. Jag försvann ju lite från er i helgen, varför? Jo det har varit fullt upp och dessa lediga dagar blev en minisemester för mig och Mr. Jag tar ju väldigt sällan ledigt från bloggen, jag ska ju resa bort om två veckor och där kommer bloggen gå på högvarv så jag tyckte jag fick unna mig tre dagar!

En morgonpromenad med Melvin, sååå skönt väder, njöt som bara den. Var sedan hos en släkting som fyllde 20 och därefter överraskade jag, Mr, min svägerska och hennes kille mina svärföräldrar. Simons mamma fyller om ett tag så vi passade på att överraska Simons föräldrar med tre-rätters samtidigt som vi firade henne. Vi skickade iväg dom till Elite hotell för drinkar vi hade förbeställt och sedan hämtade vi dom lagom till att maten var redo att serveras. Jättemysig kväll som slutade sent.. =)

Igår var vi trötta men det var värt det alla gånger om! Killarna passar fint i köket va? Dom var så duktiga och även stiliga i sina slipsar. En riktigt kul lördag!

Bilderna är tagna med mobilen så kvalitén är ju inte riktigt lika bra som med kameran. Sorry för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.