MONDAY SHOOT.

Måndag morgon, en trött variant av mig själv som vaknade i morse. Så redo för rutiner och lugna dagar igen nu innan vi åker till Syd Afrika om två veckor. Jobb & träningssugen som bara den! =)

Idag är jag och Plåtar på Campadre, skulle åkt hem ikväll men får flyga i morgon istället, vi har en heldag till att köra här, det var en massa som jag skulle plåtas i så vi hann verkligen inte klart. Idag har vi plåtat Soaked In Luxury, Dagmar och lite underställ. I morgon blir det lite annat, bland annat Busnel som jag gillar. Kul!

Nu ska jag springa till Brillo på möte med Sharareh och en PR-byrå som vi eventuellt ska jobba med. Ikväll blir det lugnt, soffan och käk, ladda upp inför plåtning i morgon.

Puss

2 reaktioner på “MONDAY SHOOT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.