QUESTION TIME!

Ladies & gents, tänkte att det är dags för en frågestund.

Jag svarar på alla frågor i en video nästa vecka. Ös på med frågor nu!

PUSS.

19 reaktioner på “QUESTION TIME!”

 • Annika skriver:

  Hej!

  Vart har du köpt ditt Homies iphone case? vet du vart jag beställa ett? Jag befinner mig i LA 🙂

 • Elin skriver:

  Hej! Har du några tips på vad man kan göra för att inte bli så blank och glansig i ansiktet?

 • Josefin skriver:

  Hur ofta tvättar du håret?
  Är du alltid så fräsch som du ser ut? 😀 Har du alltid body lotion, parfym, fina kläder osv. HUR LYCKAS DU?? Behöver tips 😉

 • Sarah skriver:

  Hej!
  Vill tacka dig för en super härlig blogg!
  Jag är som du, tillsammans med en idrottsman, han spelar handboll. Jag hade en bra karriär och det gick riktigt bra för mig. Men så fick min sambo ett erbjudande ifrån utlandet. Jag visste att detta var hans dröm sedan länge men kände efter och att flytta kändes rätt för mig med. Du vet när du bara vet att det är rätt men du vet inte varför. Så jag lyssnade på mitt hjärta och slutade på mitt jobb och vi har nu bott utomlands sedan i augusti. Grejen är den att jag inte riktigt vet vad jag vill. Jag vet vad jag tycker om att göra men vet inte hur jag skulle kunna få allt det att bli mitt framtida jobb. Jag älskar att skriva, träning, hälsa och tankens kraft. Jag skulle bara vilja höra hur du tänkte när du var i samma situation? För tankarna går ju runt i huvudet varje dag. Och jag är som du, jag älskar att ha många bollar i luften och älskar att jobba. Jag är ändå stolt över mig själv att jag tillåter mig att ha en längre semester just nu och tänker positivt, men ändå, jag vill ju såklart göra någonting, och det snart! Jag behöver dina tips, alla är tacksamma!
  Kramar

 • Sofia skriver:

  Hej Sanne! Så fin är du och verkar så sympatisk och snäll människa! Jag älskar inredning och allt med hus osv att göra så låter kanske lite konstigt men ta massa bilder på dina föräldras nya hus! 🙂 sen tänkte jag fråga dig jag är lite i samma situation som du var precis när du flytta till Sundsvall. Jag väntar på börja skolan som är om några veckor och nu känns alla dagar väldigt långa och man är allmänt deprimerad och jag vill vara kreativ jag vill jobba med mode kläder inredning och jag ser mig själv göra något med webshop och sånt, men jag vet inte hur man liksom ska börja med allt. Har du några tips.

 • M skriver:

  Har du tips på bra vardagsoutfits? Jobbar på kontor och tycker det e svårt att va kreativ när de gäller outfitsen då man inte kan va supertrendig varje dag men vill se fräsch ut 🙂
  Har du ngn bra bok att tipsa om?

 • Fia skriver:

  Hej Sanne! Du är så otroligt snygg & har en grym figur! Hur lång är du & hur mkt väger du? Hur ofta brukar du träna & vad? 🙂 ha det fint!

  Kram

 • Angie skriver:

  När planerar du att bilda familj med Simon? Börja med dina kläd collage igen? Vem är din favorit bloggare? Hur många barn vill du ha? Hur är Simon som pojkvän? Känner du inte att du uppoffrat ganska mycket ditt liv när det gäller Simon och hans fotboll? Är du och din lilla syster nära, om inte varför? Kan inte du göra något roligt event någongång med dina kläder och så säljer du dom på plats? Mer mat recept! Och sist men inte minst känner du någonslags press på dig hur du ser ut pch går klädd på Simons matcher pga av att Simon är en fotbollsspelare? Blev många frågor nu men du är så grym och snygg och jag älskar din blogg!! Puss <333

 • mimmi skriver:

  Hej! Tips på bra brun utan sol i vinter!!! Taaack !

 • Denise skriver:

  Hej sanne, hur blev du utbildad till stylist? Tips på utbildningar? Kramar!

 • michis skriver:

  Du får så många modelljobb, och jag förstår det helt klart! men har du några tips om man vill kanske testa på det? 🙂
  Älskar verkligen din klädstil, vill själv se mig som att jag har den , riktigt elegant och fint 🙂
  Kram

 • Linda skriver:

  Hej Sanne! 🙂 Jag har följt dig hur länge som helst (kommer aldrig att sluta!) ända sen innan style by Tyra tiden och älskar din blogg mer och mer! Tack för all inspiration och pepp som du ger oss läsare varje dag! 🙂 Du förtjänar att höra det oftare! Nu till frågan, om Sundsvall och Simon inte går upp till allsvenskan i år, men Bajen gör det, finns det någon möjlighet att det blir hammarby och Stockholm nästa år då? 😉 kram kram!

 • Sofia skriver:

  Hej Sanne,

  jag har mer eller mindre precis flyttat hemifrån och skulle verkligen behöva inspirationstips vad gäller inredning och önskar därför bilder från din lägenhet. Älskar din stil och tror en hel del inspo går att finna från ert fina hem! kram

 • Nora skriver:

  Hej Sanne! Världens bästa blogg som jag läst i flera år! Nu till lite frågor, jag har precis blivit tillsammans med en kille som är fotbollskille. Han tränar varje dag och håller nu på att gå upp i superettan och det är som du förstår väldigt mycket fotboll.. Vi är bara 17/16 år så vi bor alltså inte tillsammans vilket gör det ännu svårare att ses och få det att funka! Har du några tips? Jag älskar verkligen att han spelar fotboll och vill verkligen inte att han ska prioritera bort sin.. Tänkte bara om du har några tips? Och på hur man på bästa sätt tacklar när det går dåligt osv?
  Sen undrar jag också vilket gymnasium du gick? Och var du tycker jag som 16 åring borde söka jobb i Stockholm? Stor kram Sanne och tack för din blogg

 • Emma skriver:

  Hej snygging! Har du någongång funderat på att ha andra modeller när du fotar dina kollektioner? Tack för en mycket bra blogg följt dig så länge nu och du är en av mina favoriter!! Puss

 • malin skriver:

  Hej sanne! Tänkte fråga din WIC den svarta stora vart är den ifrån och har du valt själv hur den ska ut eller sen den ut sådär där du köpt den?

 • Elin skriver:

  Jag som själv driver en blogg och älskar dina outfit bilder vill såklart fråga: Hur får du dom så snygga och naturliga? Jag känner mig bara ful och tråkig när jag tittar på mina outfitbilder haha! Några tips hur man kan stå/göra/vinkla kameran för att det ska se sådär fint och naturligt ut som det gör på dina?
  Kram

 • Romiyana skriver:

  Hej Sanne! För mig som har nu vart i ett förhållande i faktiskt över ett men inte vågat göra det öppet förrän några månader sen. Anledningen till att jag inte vågade är för att jag skulle få en massa skit av släktingar men till slut satte jag mina rädslor till sidan, för jag älskar honom och skäms inte över vårt förhållande. Men nu på sistone har jag börjat tveka för att Ibland svarar han inte på mina sms förrän 2 timmar senare. Jag har hört mycket rykten om honom och att han har vart otrogen mot sina ex men jag vet inte om jag ska tro honom och det han säger eller alla rykten som jag får höra av mina kompisar. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ska jag gå med på att förlora min oskuld till honom eller helt enkelt göra slut? Behöver lite tips pleaseeeee!
  Btw det var underbart att få träffa dig för två veckor sen, best day of my life ❤️
  Puss och kram

 • Tessy skriver:

  Önskar mer outfits och även text under vad kläderna kommer ifrån! Dina outfits leverar alltid även om de är enkla, vilket är snyggast. Frågar gärna efter lite mer bilder på dina inköp helt plötsligt dyker de upp ett par isabel marant skor från ingenstans vill gärna ha inlägg om nya plagg du köper väskor osv. Det lockar mig som läsare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.