ONE DAY.

Jag tänkte att ni ska få se ungefär hur våra dagar ser ut här i Kina.  Nu ser ju alla dagar olika ut men på ett ungefär så ni får följa med på gårdagen!

Först ut en stor frukost på hotellet så man orkar gå hela dagen. Igår efter frukost besökte vi fabriken som syr upp mina kläder, lämnade lite samples på vad jag vill att dom ska sy upp och morsade på alla som jobbar där, så häftigt och så duktiga är dom! Åkte sedan till guldgruvan där Jay & Tee jobbar och sprang omkring bland alla butiker där fabriker ställer ut med sina plagg, hittade en massa fint och en hel del coola, extrema plagg jag skulle vilja hänga i garderoben och plocka fram i Syd Afrika. Hittade en massa plagg jag tänker ta in, så spännande och så snygga grejer, åh!

Åt lunch som alltid på samma ställe, igår fick Linn smaka hummus första gången och hon påstod att det smakade som hare luktar? Hahaha.. Jag skrattade så jag grät, hur luktar en hare? Dåre till syster. Kvällen avslutades med en favorit i repris, Hotpot. Så gott! Vi blandade glatt våra egna såser och åt så tills vi storknade (trots det gick vi dirket och åt Häagendazs glass) Men man har väl en vanlig mage och en dessertmage va?

Innan vi skiljdes åt lirde vi biljard tills klockan slog sent, jag förlorade alla vändor jag var med…

4 reaktioner på “ONE DAY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.