STROLLING.

Strosade omkring igår i lite andra butiker än där fabrikerna ”ställer” ut, alltid bra med lite inspiration, särskilt inför idag då jag var på fabriken med lite plagg jag vill att dom ska sy upp/inspireras av. Kikade runt på malls med exklusiva märken och förskökte snappa upp trender, hitta intressanta detaljer och inspireras av färger & tyger.

Eftersom vi går konstant satt en sushilunch fint, vi båda älskar sushi! Yum. Åkte sedan till Four Seasons och hämtade min mobil jag hade glömt dagen innan, kikade på utsikten, tog en kaffe bland en massa andra som myste med Afternoon Tea och innan vi hoppade in i en taxi hem smet vi in på damrummet och hur sjukt är det inte med utsikten på toaletten? Jag berättade ju om detta tidigare man att tvätta händerna högt uppe i luften känns lite wierd, det är ju inget man gör dagligen och utsikten var nästan ännu obehagligare på dagtid.

Åkte sedan förbi mina agenter där vi shoppade några grejer och stötte på den söta lilla pojken på bilden nedan, han blev lite rädd för kameran, syns det? Haha! Avslutade kvällen med god middag på ett mall bredvid hotellet, jobbade sedan hela kvällen med datorn på magen i sängen, det tär på kroppen att gå så mycket om dagarna!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.