KICK ASS MORNING.

Började dagen med ett träningspass uppe på taket på hotellet där det finns både gym & pool, jag kan säga att AC verkar dom inte ens kunna stava till för att vi höll på att svettas ihjäl. Vi körde 10 minuters uppvärmining på rullbandet och sedan tabataträning och efter det så kunde vi inte stå upp, jag såg nästan svart för ögonen och mådde illa så i ren desperation hoppade jag rätt i poolen med alla kläder. Det blev faktiskt bättre haha!

Efter det blev det en kall dusch och sedan åkte vi in till shoppingcentret där jag handlar in kläder (när jag inte designar själv) och där mina agenter har sin shop. Vi kikade runt hela dagen efter inspiration till mig och så handlade vi lite till oss själva, så roligt att vara tillbaka. Känner mig nästan hemma här nu! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.