FINAL DESTINATION & ROOMSERVICE.

Då var vi framme! Vi landade redan 09.30 i morse, det var två trötta men exalterade tjejer som hoppade av planet. Jay plockade upp oss på flygplatsen med vatten och kuddar i fall vi var trötta. Åkte sedan till hotellet och lämnade väskorna innan vi åkte med honom och åt en riktigt kinesisk lunch, Dim Sum, något jag aldrig provat förut men trodde jag hade gjort. Har blandat ihop det med hotpot, det var gott i alla fall och även min lillasyster som är lite mer kräsen än jag provade på allt!

När vi sedan anlände till hotellet drog vi för gardinerna och sov i 5 timmar, jag sov endast 1 timme på planet så det var välbehövligt, mina ögon gick inte att hålla öppna idag.

Nu har vi precis beställt upp roomserivice, Linn har tappat upp ett bad jag vi ska snart smeta på oss lite ansiktsmask och bara lata oss. Klockan 23.00 kinesisk tid har Mr match då ska jag streama den och heja allt vad jag kan!

I morgon borde vi vakna upp piggare och då tänkte vi ladda upp med en stor hotellfrukost innan vi ska åka ner och börja kolla kläder att ta in till shopen. Längtar!

   

2 reaktioner på “FINAL DESTINATION & ROOMSERVICE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.