SO READY.

Efter en lugn helg med han som fortfarande får mitt hjärta att slå volter så känner jag mig så utvilad. Hur skönt är det inte med lugna helger ibland? Ni vet när söndagen blir sådär löjligt produktiv istället för extremt lat och en dag man helst vill sudda ut (ja jag tänker såklart på bakis-söndagarna)

I morgon jobbar jag 10-15 med ett avbrott när jag ska kolla lokalen sedan ska jag packa ordrar, TRÄNA (har fått mitt kost & träningsschema nu, SÅ spännande & så pepp!!) och sedan ska jag packa ordrar och sedan stötta på läktaren- pepppppp!! Killarna måste behålla sin 1a-plats, den är så fin. På tisdag åker jag till Stockholm för en massa bloggevent och annat, så himla kul, ska även plåta av höstkollektionen med Frida. Good week coming up!

 

2 reaktioner på “SO READY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.