BACK IN STOCK.

NU har jag fyllt på lite produkter i shopen efter en mini-inventering.

Det ligger MASSA nya Blanca kostymbyxor uppe nu, min bäst sålda vara. SÅ fina, sjukt nöjd med dom och det verkar som alla mina kunder ocksår är det. Ni är många som frågat efter dom så snabba nu, bästa byxan nu i höst till alla festligare tillfällen, bara byta topp så känner man sig fin!  Här nedan ser ni även hur snyggt bloggerskorna Janni Paula matchat dom.

HÄR shoppar ni dom, ligger uppe i alla storlekar!! Hurry- dessa går som smör. Redan sålt över 250 par!

Adrienne väst! Här nedan ser ni både hur jag burit den och toksnygga Janni. Det var hon som fick mig att använda den som klänning, inspo!! =) HÄR shoppar ni den. Hurry!

Det ligger även 1 enda strandtunika uppe i strl M, dock så är det ju en tunn tunika som är lite oversize så jag skulle säga att den passar S också. HÄR hittar ni den, på rea!

2 st Missoni-inspirerade jumpsuits ligger uppe. 1 XS och en S! HÄR, också rea!!

 3 kimonos, två stycken i M och en i S. Super-rea! HÄR.

Och så ligger 3 singoallatoppar uppe i M och 1 enda i S. REAFYND! HÄR. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.