ORDINARY DAY.

En grå dag här i stan, hörde att solen sken på många andra ställen. Lyllos er! Mig gör det däremot ingenting idag, jag har bokat hotell till mig & min syster i Kina, skickat ut fakturor, jobbat 10-14 på Lads (herrbutik här i stan) sprungit ärenden, donat med mailen, ringt runt efter lokal att hyra och nu ska jag springa ner på stan och köpa en ny kameraväska och en almanacka, jag kan inte hålla koll längre, längtar efter att få skriva ner och få en överblick, har aldrig haft så mycket att stå i en höst som i år. Kul känner jag!

Därefter ska jag sticka iväg och träna, min kropp värker efter träning, ryggen säger ifrån direkt. Ikväll blir det tända ljus, middag och mys, precis vad jag känner för idag.

Bjussar på några selfies idag, en relaxed outfit och såklart min trenchcoat på, tog en snabb bild i hissen när jag var hos sömmerskan då jag insåg att det inte skulle bli några outfitbilder idag ute i regnet, verkar inte så i alla fall men jag är så sugen så vi får väl se.. Xo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.