DON’T LET YOUR DREAMS JUST BE DREAMS.

”The ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do”
– Steve Jobs

”If you never chase your dream you will never get them”

”I’d rather look back and say ”I can’t believe i did that” instead of ”I wish i did that”

”Go confidently in the direction of your dreams! Live the life you have imagined”

”You are never to old to set another goal or to dream a new dream”

”All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them”
– Walt Disney

Alla har vi drömmar men alla av oss vågar inte ge oss ut där och fånga dom. Det kan vara allt från att drömma om att våga söka till den där utbildningen till att våga ta kontakt med den där killen/tjejen till att en dag skaffa familj. Vad det än är vi drömmer oss så får vi inte låta drömmarna bara vara drömmar, vi har alla lika många timmar på dygnet och glöm inte att alla drömmar startar med en tanke, ingenting är omöjligt så länge du vågar tro att det inte är det. Låt ingenting stoppa dig!

Ett bra exempel på detta är min vän Denise, så inspirerande. Hon tog tillbaka träningen till sitt liv efter många års uppehåll, hon bestämde sig för att delta i en Fitnesstävling och körde stenhårt under en tid med strikt kost och stenhård träning, som hon beskriver det själv så fanns det verkligen dagar då hon inte ville gå och träna men vill du uppnå din dröm bör du pusha dig själv till max, ingenting kommer gratis här i livet, jag tror faktiskt inte på tur, jag tror att har du tur förtjänar du tur (tror däremot på slumpen) Som min pappa alltid sagt, hårt jobb lönar sig, det kan jag intyga och även dom flesta jag känner.

Hur som helst så under tiden Denise tränade stenhårt fick hon ett stort jobb för Stadium som nu är ute i butik, hon pryder flera länders Stadiumbutikerna nu i sin extremt muskulösa och starka kropp, det jobbet kom inte för inget. Så coolt och jag inspireras av folk som går sin egen väg och inte lyssnar på andra!

Det här är inte så pjåkigt ändå… Det var en stor dröm hon haft och där hänger hon, min vän. Jag tycker det är coolt! Får gåshud varje gång reklamfilmen kommer på tv som hon också är med i, jag känner verkligen mycket för sådana här händelser, när folk som kämpar som dårar får utlopp för det. Jag tycker det är fint och rörande! <3

Så till alla er där ute- era drömmar finns där ute och väntar på er så vad väntar DU på? Du vill inte ångra att du inte tog den där chansen, våga lev lite galet och chansa, går det åt pipsvängen så res dig upp igen och prova igen, du lär dig av allting. Det finns ingen större egoboost för självkänslan än att våga ge dig på något du inte trodde du skulle klara av, att utmana sig själv ger dig livsglädje, tro mig. Och glöm inte- om inte nu, När då? 

 

1 reaktion på “DON’T LET YOUR DREAMS JUST BE DREAMS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.