TODAY’S LAZY.

Idag har inte många knop blivit gjorda. Det blev en syster-dag med mest mys på stan. Jag och Linn tog ju en lugn morgon då det ösregnade, vi stack till Juiceverket vid lunch och tog varsin juice för att försöka piggna till och få i oss lite nyttigheter och sedan åt vi lunch, drack kaffe och strosade på Zara där jag även hälsade på vänner jag inte sett på ett tag <3

Har velat fram och tillbaka hela dagen ifall jag skulle gå på J.Lindeberg visningen som är klockan 18.00 på Berns, vad tror ni jag bestämde mig för? Sitter jag på ett fik och väntar in visningen om en halvtimme eller hoppade jag på tåget? Det visar sig.. =)

Jag är klädd i min skjorta som är slut i shopen, jackan kommer snart in, hatt från French Connection.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.