GOLDEN YEAR.

Beslutade faktiskt mig för att åka hem. Fick en ny leverans kläder i morse och behöver ordna upp med företaget innan alla resor så att allt är all set. Boka plåtning, styra upp mailen, beställa nytt emballage, styra nytt visum till Kina, boka hotell, sköta returer. Min todolist är flera mil lång känns det som.. Ringde Mr för ett tag sedan och var besviken på mig själv för att jag inte hinner med allt men det är inte så lätt att dela på sig.

När det var 5 minuter kvar till tåget gick smet jag in på en bokhandel och köpte Amanda & Hannahs bok The Golden Year ”Ta makten över ditt liv på ett år” och den kändes perfekt för mig att läsa nu. Det är så mycket som händer i mitt liv och jag försöker lära mig nu att jag inte kan vara med på allt utan att jag måste prioritera och försöka göra saker för min egen skull och tänka på mig själv, inte bara göra för att andra vill eller för att jag vill vara snäll. Man kan inte vara med på allt och nog för att jag har gott om energi och gärna far & flänger så kommer det inte att hålla i längden, särskilt inte när jag vill ge företaget 100 % fokus nu. Hur som helst, den kändes som sagt passande en dag som denna när jag bestämt mig för att strunta i modeveckan och fokusera på mitt eget, det får bli så i år, jag var ju där i Februari så jag får spana på nätet efter all vårinspiration helt enkelt! Målet nu är att nästa år rullar företaget av sig självt så att jag kan rapportera och notera trender hela veckan hehe.

Jag såg i mailen att det dyker upp en hel del kul nästa vecka ändå så jag tror jag sticker ner då istället och minglar & inspireras. Nu ska jag sätta mig och göra en todolist till denna veckan och sedan ska jag hugga tänderna i min nya bok, känns mer än bra. Dessutom är jag hemma redan 21.00 så lite tid med Mr får jag också, jag tycker jag tog ett bra beslut. Man kan som sagt inte vara med på allt…. Även fast de svider lite (som ni kanske märker)

 

6 reaktioner på “GOLDEN YEAR.”

 • amelie skriver:

  Du är inspirerande. Om du fortsätter såhär kommer du snart ha ett imperium..:)

 • åsa skriver:

  Bra och klokt beslut Sanne! Var rädd om Dig och prioritera efter dina behov, du ska hålla länge… <3

 • Klara skriver:

  Hej! 🙂 Kommer Blanca byxorna komma in igen i storlek XS i färgen svart? 🙂

 • Michaela skriver:

  Har du plats för en drivande 21 åring i ditt företag ? om så är fallet, är jag väldigt intresserad!
  Älskar mode och dina kläder är helt fantastiska. 🙂

 • Elin skriver:

  Hej Sanne!
  Kommer du vara på plats i stockholm under nästa helg någon gång? 5-7/9?
  Jag ska nämligen dit då och det hade varit superkul att få träffa dig över en glass eller något haha. Bara få prata lite yttra tankarna som far inne i huvudet om framtid, mode, drömmar osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.