POWERYOGA.

Igår drog jag igång träningen i mitt liv igen, poweryoga i 40 graders värme. Kroppen fick jobba ordentligt och svetten rann som aldrig förr, pjuh. Det var svettigt, ansträngande, tufft och väldigt skönt, jag kände mig så himla stel i kroppen men däremot rätt stark, vill köra likadant pass snart igen, känner hur jag vill bli mjuk i kroppen. Det är så skönt att gå dit helt osminkad och svettas så mycket, det känns som om det vore bra för hyn, rensa ut allt.. =)

Idag känns träningsvärken i ryggen, armarna och axlarna kan jag tala om. Ska redan spana in vad jag ska gå på för pass idag, träningssugen! Signade ett 3 månaders gymkort för vi är inte här alls i December utan då får vi köra morgonjogg & utomhusjogg i Kapstaden, det lockar…. =)

Efter passet latade jag mig i soffan hela kvällen, aldrig tidigare följt Paradise Hotell men det kanske är dags i år? Det var ju en riktig skrattfest och jag och mina vänner smsade & tyckte till genom hela programmet! Bra get together fast på håll!

2 reaktioner på “POWERYOGA.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.