INTERIOR DETAILS.

Nya krukor som jag köpte här om dagen på min favorit blombutik här i stan, fina va? Ville få in lite mer färg och så har jag en kudde i samma färg i soffan så det blev tipptopp, nu väntar jag bara på vår nya matta jag fick när jag fyllde av mamma & pappa som kommer upp i helgen (jag skulle aldrig orkat kånkat med den på tåget)

Och hörre ni, hur fint är mitt nya marmorfat från Hay som jag fick av tjejerna när jag fyllde? Älskar det, sådär tungt & rejält som jag älskar. Simone hade ett tips om att lägga våra klockor på så jag radade upp några så får det vara en del av inredningen i sovrummet på vår byrå, det blev bra va?

Annars ville jag bara visa vårt lilla hörn i vardagsrummen där vår fina lampa hänger ner från taket nu och även våra gråa mysiga detaljer i sovrummet. Vår sänggavel är fortfarande väldigt omtyckt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.