SUNDAY GAME.

I söndags mötte Gif Sundsvall Hammarby, för er som är nya läsare så har Mr spelat i Hammarby i fem år tidigare innan han gick hit så det är såklart alltid ett märkligt möte, alla fansen som tidigare skrikit på en som nu skriker på ens motståndarlag. Men, en gång bajare alltid bajare kanske? Mr verkade minst sagt fortfarande omtyckt så det var jättefint att se!!

Stämningen inne på Tele2 var helt sjuk, mitt hjärta satt i halsgropen och hela arenan vibrerade när 25 000 fans gapade och skrek. Jag satt mitt i bland alla Hammarbyare med mina vänner så jag vågade inte ställa mig och jubla när Gif gjorde mål, jag satt och klämde min vän på armen haha och var halvägs upp ur stolen båda gångerna det blev mål för Gif. Det stod 2-0 till GIF i första halvlek men dom tappade extremt i andra halvlek och efter en straff (som inte var straff) för motståndarlaget slutade matchen 2-2, alla glada och nöjda iof, inget bråk mellan mig och mina kompisar som hejar på Hammarby =)

Efter matchen gick vi ut ett gäng och käkade en pangmiddag på Brillo, IGEN och sedan dansade vi loss ordentligt på Cafét och F12. SJUKT kul kväll, en av dom roligaste kvällarna på såååå länge. Dansade till gamla Beyoncelåtar och hur nice är det att vara ute på en söndag? SÅÅÅ mycket mindre folk och sjukt nice häng.

Mr blev matchens lirade och jag fick hans grönvita bukett slängd till mig i publiken, han är en liten romantiker, det var andra gången han gjorde så. Jag fick även lite härliga bilder skickade till mig av några som hade tagit bilder på oss i publiken, så mysiga kort, snacka om paparazzibilder haha… Sjukt.

 
 

2 reaktioner på “SUNDAY GAME.”

  • Jessica skriver:

    Hej Sanne!
    Kommer låta väldigt konstigt att jag frågar men kan inte undvika den släta ringen på din hand,? Är det vänster handen, och isåfall har ni förlovat er eller är det bara en vanlig ring? 😀
    Jag är garanterad att ni skulle haft ett underbart bröllop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.