LOOSE FIT.

Den här veckan har jag tagit mig vatten över huvudet, jag är en optimist och igår kväll kände jag att jag borde lugnat ner mig lite och inte sagt ja till allt jobb jag tagit på mig. Jag jobbar dagtid på en klädbutik, kvällar på hotellet och emellan där när jag är ”ledig” jobbar jag med företaget samt när jag kommer hem på kvällen. Idag lyckades jag i alla fall byta bort mitt pass, mitt kvällspass så ikväll latar vi oss i soffan med supergod middag, recept & bilder kommer i morgon.

Det passade minst sagt bra med en ledig kväll idag då jag fick leverans idag, en massa nyheter samt en massa samples jag ska gå igenom och välja vilka jag ska ta in, höstkläder. Way! Idag kom även mina Alena Pants jag säljer i ljusgrått i svart och khakigrönt, så fint till hösten. Så nöjd med båda, materialet och färgerna blev precis som jag tänkt mig.

Denna slappa skjortan kommer också in så outfiten nedan kan ni räkna med om ett par veckor.… Så kul. Och för er som blir oroliga för att era ordrar inte skickas nu när jag jobbar så mycket med annat, no worries, självklart sköts ordrarna som dom ska <3

2 reaktioner på “LOOSE FIT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.