SUNSET.

Ett jobb avlöser ett annat. Sista långa jobbpasset ikväll innan jag i morgon kan varva ner och jobba i ett lite skönare tempo. Ledig onsdag & torsdag och då får vi finbesök av svärisarna. Skoj! Ska verkligen ta ”helg” då haha.

Här kommer några härliga bilder från en ännu härligare kväll med världens finaste solnedgång. Jag, Simon, My, Kevin & Jonas hade en härlig onsdag förra veckan på en sjökorg som heter Vindhem. Rökta räkor och härlig miljö, inte fy skam. Men min bränna på ryggen som ni ser där nedan är där emot fy skam haha. Vad hände?! Kan det inte bli fullt normal att sola toppless igen så man slipper dom där fula linjerna? =)

Näe nu kallar jobb! I morgon kommer svaren på frågestunden upp så är ni några som har några frågor på lager nu, ställ dom i detta inlägg så lägger jag till dom bland svaren. PUSS!

5 reaktioner på “SUNSET.”

 • Anna skriver:

  Hej fina Sanne! Tack för en otroligt bra blogg för det första!
  Har du något önskemål om var du/ ni vill bo i framtiden? Längtar du efter eventuellt giftemål och barn ? Kram

 • Elin skriver:

  Här kommer en fråga till frågestunden.

  Jag har precis tagit studenten, jobbar för fullt i sommar och har tidigare bara längtat efter att få ta det lugnt i höst. MEN nu har jag insett att jag inte vill ta det lugnt. Jag ska läsa några ämnen som jag inte fått i mitt program nu i höst, men sen vill jag läsa eller jobba med något jag verkligen trivs med. Mitt problem – Jag har inte en aning om vad jag vill göra!
  Jag är intresserad av kläder osv, men här i min lilla stad finns inga lediga jobb inom ex klädesbutik. Jag har också funderat på ex socionom då jag tycker om att hjälpa människor och att få vägleda människor.
  Samtidigt vill jag resa, se världen! Men jag är så snål och tänker bara på framtiden att jag ska spara alla pengar och ha sen när jag ska flytta – vilket hindrar mig från att resa, dessutom är jag feg och vågar inte ge mig iväg själv.

  Så till min fråga: Hur kom du på vad du ville göra? Hur kom du över den ”bekväma” gränsen och vågade satsa? Vad tycker du man ska tänka på när man söker jobb/kommer på vad man vill göra?
  Jag vet inte vad jag ska göra och framtiden skrämmer mig…

 • Lisa skriver:

  Hej Sanne! Tack för en riktigt härlig blogg! Jag är i samma ålder som dig och driver en egen resebyrå sen ett tag tillbaka. Det jag undrar är hur du tänker för att ta tag i de delar du tycker är ”mindre kul” i ditt företag? Jag är expert på att skjuta upp allt ”jobbigt” till sista stund för jag hellre sitter och spånar nya ideér jämt. Sen undrar jag vad du tycker är nackdelar med att driva ett företag själv?

  Keep going with your good work!! Du är grym.

 • isa skriver:

  Nu läsare här! så jag undrar bara vad det är för företag du har? 🙂 verkar spännande och skulle själv vilja starta nått jag brinner för!

 • Sanna skriver:

  Hej! En fråga till frågestunden. Är det verkligen du som skissar och designar ”dina” kläder från grunden? Man kan tro det när man läser din blogg men jag har hört annat.
  Med vänlig hälsning, Sanna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.