EERRTHANG.

Helsvart funkar väl alltid, ellerhur? Här kommer min topp som snart kommer upp på shopen fast i svart. Jag har ju visat er den i vitt några gånger tidigare. Gillar den skarpt! Tycker att alla tjejer/kvinnor ska våga markera midjan och våga framhäva sina former oavsett kroppsform. Kurvor är fint och vi alla ser olika ut så work what u got ladies!! Våga vara nöjd med hur du ser ut, ett självförtroende är det mest attraktiva som finns.

Nu kom jag av mig helt, jag skulle ju bara visa upp en outfit från här om kvällen så fick jag världens girlpowerkänsla men ta åt er <3 Vi alla är unika.

6 reaktioner på “EERRTHANG.”

 • Jennika skriver:

  Älskar outfiten! Kommer definitivt köpa toppen 🙂

 • Zahra skriver:

  Du har fin stil. Ett litet problem som jag fastnat på nästan varje gång jag besökt din blogg är att ditt hår ser så ovårdat ut. Sen skulle det vara snyggt med uppsatt lite oftare då det ger en mer seriös och ”classy” look då du har väldigt fina kläder som funkar bättre med den hårmodellen. Eller egentligen vad som helst, förutom sådär utsläppt då det bara ser slitet och lite oseriöst ut.
  Måste även tillägga att ditt smink ser lite ”fjortis” ut. Jag vill verkligen inte att du tar detta fel, det är bara ett tips från en kvinna till en annan 🙂

  Vänligen, Zahra

  • Sanne Alexandra skriver:

   Tack! Ja jag vet inte, smaken är ju som baken. Jag gillar inte när håret ser för preppy ut, jag gillar när det ser lite strandruffsigt & ovårdat ut, särskilt på stranden och på sommaren. I mitt förra inlägg har jag ju en stram toffs så det är lite olika hur jag bär håret men gillar när det är lite slarvigt och inte så fixat. Angående smink är ju det också enligt tyck & smak, på senaste bilderna har jag ju varit på stranden och inte ens burit smink och dom gånger jag sminkar mig har jag ofta väldigt sparsamt med smink men gillar den sminkningen jag alltid lägger och tycker inte alls den känns ”fjortis” så där delar vi åsikt! =) Jag tar det inte fel, alla tycker vi olika. Kram

   • Zahra skriver:

    Ja, det är ju sant, alla tycker olika. Så härligt med en tjej som kan ta olika åsikter. Uppfriskande 🙂
    Men som sagt, du har en riktigt fin stil och är riktigt snygg i övrigt. De vill jag att du tar åt dig utav!
    Kram

 • Sandra skriver:

  Sjukt snyggt allting, håret sminket outfiten. Du ger mycket inspiration 🙂 ser fram emot att toppen kommer in i shopen, ska försöka haffa den! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.