BY THE POOL.

Alltså att lata sig på stranden eller vid poolen med en bra bok är standard på semestern tycker jag. Hemma läser jag faktisk inte mycket alls men så senaste åren när jag ska åka iväg måste jag alltid ladda upp med en grym bok.

Denna gången satte jag tänderna i Metromodes nya bloggare Isabel Adrians bok Sex, droger & en dj. Jag är ju väldigt mycket för självbiografier och så är jag ju väldigt intresserad av musik och var nyfiken på hur det har varit att vara tillsammans med en så superkänd dj och hur man lyckas pussla ihop ett liv tillsammans med en så framgångsrik människa. Jag förstod att det inte varit lätt och det var en läsvärd bok, jag kunde i alla fall inte lägga ifrån mig den, sträckläste den! Väldigt kul att få läsa lite mer om just Isabel och hur hon levt eftersom den är väldigt inspirerad av hennes egna liv. Jag misstänker också att jag tycker det är lite extra intressant att läsa om en tjej som fått turnera runt med sin pojkvän vars yrke styr stora delar av deras liv i och med att jag känner igen mig lite själv, Mr’s fotbollskarriär styr ju oss väldigt mycket så det är alltid intressant att läsa om andras öden.

Hur som, här har Mr captured the moment. Så mysigt!
Vill läsa någon ny bok, tips?

3 reaktioner på “BY THE POOL.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.