MARINE & FUR.

Vi är många som är ute efter höstjackor just nu och jag får ofta frågor kring det ämnet. Här nedan kommer två bra alternativ som finns i butik just nu.

 Jackan nedan från H&M är ett säkert kort även i höst. Stilren, klassisk och prisvärd. Passar verkligen till det mesta och ger ett schysst intryck!Jag skulle helst matcha den med en stor stickad polotröja, skinnbyxor och boots alternativt vanliga jeans, uggs och en mössa men den är även riktigt snygg till kjol, en topp och klackar till fest. Som sagt, funkar verkligen med det mesta.

Så, tips till er som inte hittat något ännu. Denna är verkligen ett kap och modellen passar alla i!

Ett annat tips är denna fina fuskpälsen nedan. Så extremt härliga färger och väldigt fin päls för att vara fake. Dra på denna över din skinnjacka, gröna militärjacka eller en stickad tröja. Funkar både till vardags och fest och är även denna ett riktigt kap. Jag skulle gärna matcha den med skinnjacka under, en slokhatt och fina knähöga stövlar. Du hittar den hos Zara just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.