BLACK MOZART.

Okej, ifall ni precis som jag gillar Hiphop- check this out. Jag har sedan jag var väldigt liten lyssnat mycket på hiphop, när jag var 6 år var min favoritlåt Gangstas Paradise haha. Måste sett väldigt sjukt ut när jag, en liten blond tös stod och gungade framför tvn till den när den visades på MTV! Intresset har säkert också växt fram mycket när jag dansat hiphop.

Hur som helst, åter till dokumentären nedan. Ryan Leslie, ett namn jag inte kände till innan Mr visade mig den här i förrgår. Jag var helt golvad efter jag såg den! Så sjukt musikalisk kille. Han rappar inte bara utan är även musikproducent och har bland annat gjort Cassies låt ”Me and you” och har studerat på Harvard.

Låten ”Take them higher” han spelar ca 5,25 minuter in i låten är ju så fet så jag dör. Alla låtar i den här videon är bra och jag vill bara ha hela albumet NU. Pluspoäng är att videon är videon fin! Älskar det och får världens bästa känslor när jag tittar på den.

Ja, den är 25 minuter och jag tänkte likadant, orka titta så länge men jag lovar er att ni kommer sitta bänkade om ni gillar sådan här musik lika mycket som jag. TIPS, högt ljud!! Den här killen kommer bli stor, riktigt stor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.