My life.. pretty much in details.

Innan eventet i fredags åt vi middag, jag åt en väldigt näringsrik rätt bestående av nachos och massa smält ost. Haha.. Riktigt gott var det!

I fredags efter eventet i Kungsbacka åkte vi in till Göteborg och drack drinkar en sväng. Vi var på Yaki Da och inne och vände på Lounge. Mycket trevligt, gillar verkligen Götet! Såhär så jag ut. Blus från Zara, Kjol BikBok och klackar från Nelly.

När vi åkte taxi hem var jag väldigt fascinerad över vad taxi chauffören kunde göra. HELT sjukt?! Jag provade men gick rätt mycket sämre..

På lördag vaknade jag på hotellet, myste i sängen i flera timmar, hade telefonmöte och grejade. Det är som jag sagt tidigare MYCKET som händer så dooon’t leave me now. Ni kommer uppskatta det! Gick en powerwalk med en tjej i telefon jag ska göra en pod tillsammans med nu väldigt snart. Därefter slog jag mig ner på ett Italienskt litet mysigt café och åt denna underbara pastan!

Alltså… jag njöt verkligen. Killen bakom kassan sade till mig ”Ät först- betala sedan. Kom in här och säg vad du tyckte, om du inte gillade det slipper du betala” Jag kom in med en rensad tallrik så det var bara att dra fram kortet. Kan vara den godaste pastan jag ätit.

Efter det satte jag mig på hotellet och drack en kaffe medan jag väntade på grabbarna så vi kunde åka vidare till Mariestad, vårt nästa stopp.

Gick upp till rummet, packade ordning allt och sedan var det dags att åka vidare. Snacka om att jag får se Sverige på denna turnén. Till denna helsvarta outfit bar jag kilklackar. Gillar att gå i klackar till vardags, känner mig piggare på livet då på något sätt haha!

Eventet i Mariestad var grymt, verkligen över förväntan så vi blev lite peppade och kunde inte gå och lägga oss kände vi. Stämningen var verkligen jättebra så vi blev kvar med värdinnorna och dansade lite. Riktigt bra kväll! Här har jag på mig en av värdinnornas snygga glasögon, vill ha!

I söndags morse vaknade jag upp pigg och glad. Skulle flyga från Gbg 13.00, mellanlanda i Stockholm och vara hemma klockan 16. Det är ju verkligen lyx för mig som är borta hela helgerna att få komma hem så tidigt och kunna njuta av en söndag. Hmmm.. Det började med att planet blev lite försenat men jag skulle ändå hinna med planet i Stockholm så jag satt mig och åt en 10-bitars sushi. Mmm..

Blev yttligare lite försenat, insåg att jag inte skulle hinna med planet i Stockholm..

Vilket innebar att nästa flyg inte gick förrän 22.55!!! Insåg att jag skulle behöva spendera 7 timmar på Arlanda så blev grinig och gick och satte mig och åt lunch IGEN. Älskar ju den här Tunacado mackan på Joe & The Juice. Bläddare i modemagasin och blev lite sne för att jag hade packat ner både dator och mobilladdare i väskan som var incheckad. Suck..

Strosade en stund, gick och satte mig på O’learys där dom visade fotboll, tänkte att det var ett bra tidsfördriv. Insåg ganska snabbt att jag skulle behöva beställa något så fick äta igen haha.. Hade ju verkligen ingenting att göra. Kunde dock inte låta bli att skratta åt hela situationen, så sjukt tråkigt att spendera 7 timmar på Arlanda när man ska HEM!

Kom i alla fall till slut med ett plan 21.00 då det var någon som inte dök upp, THANK GOD. Somnade rätt gott på Mr’s bröst sedan. Tog sovmorgon ihop i morse och sedan skulle jag iväg på möte, gick riktigt bra. Såhär såg jag ut. Strax efter bilden togs åkte håret upp i en knut, orkade inte ha håret utsläppt, dessutom känns det bra att bära knut när man ska på möte, känns lite mer preppy på något sätt.

Efter mötet mötte jag upp Mr som ni såg och shoppade dessa byxorna från Please..

Åt en god och nyttig lunch tillsammans och planera vår morgondag, vi firar nämligen 3 år då! I morgon får ni även veta vilka byxor det blev..

Gick och körde ett Body Balance pass, skönaste som finns och så blev jag just serverad detta. Supergott! Nu ska vi slå på en film och mysa i soffan, det känns i luften att hösten är här snart så vi passar på att tända lite extra många ljus idag. Det har jag saknat!

LOVE, S

 

5 reaktioner på “My life.. pretty much in details.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.